Mary Juusela

"En passion som får mig att drivas framåt, anta nya utmaningar och aldrig vilja stå still"

När två människor råkas och språkas stannar livet för en sekund. För mig har alltid mötet med andra människor varit en stor och viktig del i mitt liv. En passion som får mig att drivas framåt, anta nya utmaningar och aldrig vilja stå still.

Jag har alltid varit vetgirig och ambitiös och är en av dem som absolut tror att "vill man så kan man!" - det finns alltid ett nytt berg att bestiga och drömmar att uppfylla.. Min ambition i livet är att utvecklas och få andra människor att utvecklas och öppna sina perspektiv och sinnen för att välkomna människor från olika etniska, religiösa, och kulturella sammanhang. Vi kan lära oss så mycket av varandra. Om vi bara vågar!

CV

Mary Juusela är född 1982 och har en kandidatexamen i journalistik från Södertörns Högskola samt en Master of Science in General Management från Handelshögskolan i Stockholm. Mellan åren 2004 till 2009 har hon haft flera olika anställningar inom media på bland annat Sveriges Television, Enköpings-Posten och Norrtelje Tidning samt frilansat åt en mängd olika månadsmagasin. Utöver det har hon arbetat som platschef för STS samt EF språkresor i England. Hon har även varit anställd på riskkapitalbolaget Swedfund International mellan åren 2006-2009 som ägs och styrs av Utrikesdepartementet med uppdrag att minska fattigdomen i de allra fattigaste länderna. Sedan 2009 arbetar Mary Juusela som Director på stiftelsen AiDucatius (AiDucatius Foundation) med syfte att stötta utsatta barn- och ungdomars utbildning i Tanzania, Gambia, Ecuador och Brasilien.

Prenumerera
på mitt nyhetsbrev